"Alkees" Uluslararası Sanayı Fuarına Katılıyor

2021-08-09 13:34:30

"Alkees Plastik Sanayisi Şirketi", 6 Mart 2021 ve 11 Mart 2021 tarihleri arasında Mısrata Uluslararası Sanayi Fuarına katılacaktır.

Fuarın amacı, tek bir yerde yerli ve uluslararası vekalet, şirket ve fabrikaları kapsayan büyük bir sanayi toplanmasından yola çıkarak yerli ekonomik seviyesini destekleyerek, geliştirerek ve yükselterek sanayinin önemini ve rolünü ortaya çıkarmaktır.

Fuar; müessese ve şirketler arasında ortaklık anlaşmalarını, sözleşme onaylarını, bilgi ve tecrübe paylaşımlarını kolaylaştırmaya gayret eder. Vekaletler, atölye, işletme ve güvenlik malzeleri satıcıları, fakülteler, enstitüler ve sanayiye bağlı bütün alanlar da buna dahildir.

Alkees şirketi, plastik sanayisi alanında öncülük ettiğinden ve yerli sanayi sektörünü zenginleştirdiğinden fuara katılacağını bildirdi. Şirket, büyük mal listesiyle, evrensel kaliteye ve yaratıcı tasarımlara sahip ürünleriyle ve rekabetçi fiyatlarıyla katılacaktır.

Fuar, plastik fabrikasının karşısında yer alan sanayi bölgesindeki "Uluslararası Mısrata Fuarlar Merkezi'nde" toplam 10 bin metrenin üzerinde bulunmaktadır ve yaklaşık 200 reyona sahiptir.

Fuar, en yeni tekniklerle, işitsel ve görsel cihazlarla hazırlanmıştır. Ayrıca corona virüsünden korunmak için gereken bütün sağlık tedbirleri de dikkate alınacaktır.